vdm logo website 2021 182x114px

Uitdeuken zonder spuiten

Wel zo voordelig

Per schadegeval bekijken we bij Van der Meer Truckschade-Spuiterij hoe we het beste te werk kunnen gaan. En wat economisch gezien de beste oplossing is. Kleine deukjes, zoals parkeerdeukjes of deukjes van een openslaand portier, kunnen we vaak uitdeuken zonder dat er spuitwerk aan te pas komt. Met speciaal gereedschap kunnen we zo’n deukje vaak zonder lakschade herstellen. Zo’n reparatie gaat niet alleen razendsnel, het kost ook veel minder omdat de truck of bedrijfsbus niet de  spuitcabine in hoeft.

Let wel: uitdeuken zonder spuiten kan alleen bij hele kleine deukjes waarbij de lak niet beschadigd is. Tijdens de schadecalculatie beoordelen we of dit kan. 

truckschadeherstel
van der meer truckschadeherstel en spuiterij
van der meer truckschadeherstel en spuiterij

Wij helpen u weer snel de weg op

Schade aan uw truck of bedrijfsbus komt altijd ongelegen. Uw klanten rekenen erop dat hun bestelling op tijd wordt afgeleverd. Wij spelen daar op in door de reparatie meteen in te plannen en de schade zo snel mogelijk te herstellen.

Zo nodig voeren we een noodreparatie uit
Kunt u de truck of bedrijfsbus echt niet missen? Dan voeren wij een noodreparatie uit. Zodat de chauffeur er toch mee de weg op kan en de bestellingen kan afleveren. In dat geval plannen wij de reparatie in op een moment dat de truck of bedrijfsbus nog niet voor transport is ingepland.

Door voorwerk beperken we de reparatietijd tot een minimum
Voordat de truck of bedrijfsbus voor reparatie bij ons binnenkomt doen we vaak al het nodige voorwerk. Zo bestellen we de onderdelen die vervangen moeten worden en spuiten die in de juiste kleur. Daardoor beperken we de tijd dat de truck of bestelbus bij ons binnen staat tot een minimum. Zodat de chauffeur er weer snel mee de weg op kan.     

Van der meer truckschade-spuiterij

Supersnel in schadeherstel

Scroll naar boven