vdm logo website 2021 182x114px

Truck Richtwerk

Daarna is uw vrachtwagen of bedrijfsbus weer strak uitgelijnd

Bij Van der meer Truckschade-Spuiterij hebben we zware richtbanken voor het richten van cabines en chassis en het controleren van assen en wielstanden van de grootste, zwaarste trucks en bedrijfsbussen. Met als resultaat dat uw vrachtwagen of bedrijfsbus na het richten weer strak is uitgelijnd.

truckschadeherstel
van der meer truckschadeherstel en spuiterij
van der meer truckschadeherstel en spuiterij

Wij helpen u weer snel de weg op

Schade aan uw truck of bedrijfsbus komt altijd ongelegen. Uw klanten rekenen erop dat hun bestelling op tijd wordt afgeleverd. Wij spelen daar op in door de reparatie meteen in te plannen en de schade zo snel mogelijk te herstellen.

Zo nodig voeren we een noodreparatie uit
Kunt u de truck of bedrijfsbus echt niet missen? Dan voeren wij een noodreparatie uit. Zodat de chauffeur er toch mee de weg op kan en de bestellingen kan afleveren. In dat geval plannen wij de reparatie in op een moment dat de truck of bedrijfsbus nog niet voor transport is ingepland.

Door voorwerk beperken we de reparatietijd tot een minimum
Voordat de truck of bedrijfsbus voor reparatie bij ons binnenkomt doen we vaak al het nodige voorwerk. Zo bestellen we de onderdelen die vervangen moeten worden en spuiten die in de juiste kleur. Daardoor beperken we de tijd dat de truck of bestelbus bij ons binnen staat tot een minimum. Zodat de chauffeur er weer snel mee de weg op kan.     

Van der meer truckschade-spuiterij

Supersnel in schadeherstel

Scroll naar boven