vdm logo website 2021 182x114px

Schadecalculatie zonder afspraak

Geluk bij een ongeluk. U kunt bij ons meteen terecht voor een schadecalculatie

Schade is al vervelend genoeg. Daarom maken wij het herstel ervan zo makkelijk en aangenaam mogelijk voor u. Zo hoeft u bij ons geen afspraak te maken voor een schadecalculatie. U kunt altijd langskomen. Wij bekijken dan meteen de schade, maken een inschatting van de benodigde herstelwerkzaamheden en wat de kosten daarvan zijn. Gaat het om een kleine schade, dan kunnen we die in sommige gevallen zelfs gelijk herstellen.    

van der meer truckschadeherstel en spuiterij
ruitschade 2

Wij werken met en voor alle verzekeringsmaatschappijen

Van der Meer Truckschade-Spuiterij werkt met en voor alle verzekeraars. Dus waar u ook verzekerd bent, bij ons kunt u altijd terecht. Zo nodig helpen we u met het invullen van het schadeformulier. Daarnaast verzorgen wij de afwikkeling met uw verzekeraar. Hebt u hier vragen over, neem dan gerust contact met ons op. 

Wij helpen u weer snel de weg op

Stilstand is achteruitgang, zeker in de transportwereld
Schade aan uw truck of bedrijfsbus komt altijd ongelegen. Uw klanten rekenen erop dat hun bestelling op tijd wordt afgeleverd. Wij spelen daar op in door de reparatie meteen in te plannen en de schade zo snel mogelijk te herstellen.

Zo nodig voeren we een noodreparatie uit
Kunt u de truck of bedrijfsbus echt niet missen? Dan voeren wij een noodreparatie uit. Zodat de chauffeur er toch mee de weg op kan en de bestellingen kan afleveren. In dat geval plannen wij de reparatie in op een moment dat de truck of bedrijfsbus nog niet voor transport is ingepland.

Door voorwerk beperken we de reparatietijd tot een minimum
Voordat de truck of bedrijfsbus voor reparatie bij ons binnenkomt doen we vaak al het nodige voorwerk. Zo bestellen we de onderdelen die vervangen moeten worden en spuiten die in de juiste kleur. Daardoor beperken we de tijd dat de truck of bestelbus bij ons binnen staat tot een minimum. Zodat de chauffeur er weer snel mee de weg op kan.     

van der meer truckschadeherstel en spuiterij
Scroll naar boven