vdm logo website 2021 182x114px

Truck Spuiterij

van der meer truckschadeherstel en spuiterij

Wij zorgen dat uw truck of bedrijfsbus weer strak in de lak zit

Als we uw truck, bedrijfsbus of bestel- of bedrijfswagen na een schadegeval weer helemaal strak hebben gemaakt, gaat hij een van onze spuitcabines in. Het afzuigsysteem zorgt ervoor dat de voertuigen en onderdelen stof- en vuilvrij worden gespoten. We gebruiken uitsluitend hoogwaardige kwaliteitslakken. Met kwaliteitsprimers zorgen we voor een optimale bescherming van de onderlaag tegen roest. Daarnaast zorgen ze dat de uiteindelijke laklaag beter hecht en er mooier uitziet. Met deze toplaag zorgen we voor de ‘finishing touch’.

Truck spuitwerk in bedrijfsstijl met een reclameboodschap die de lading dekt

Stel: u hebt nog geen logo en belettering op uw vrachtauto of bedrijfsbus. Of u hebt een nieuwe bedrijfsnaam, een nieuw logo of een nieuwe slogan. Bij Van der Meer Truckschade-Spuiterij zorgen we dat uw bedrijf er perfect op staat. Met een reclameboodschap die de lading dekt. Wij zijn specialist in het aanbrengen van logo’s, belettering en afbeeldingen en zorgen dat alle voertuigen exact dezelfde uitstraling hebben. Zo maakt u onderweg pas echt reclame voor uw bedrijf. 

Behalve voor een strakke lak zorgen we ook voor een strakke planning. Zodat de stilstand minimaal is en de chauffeurs lekker kunnen doorrijden.     

van der meer truckschadeherstel en spuiterij
van der meer truckschadeherstel en spuiterij

We krijgen ook heel veel nieuwe trucks en bestelbussen binnen, om ze van een opvallende en herkenbare reclameboodschap te voorzien

Uw vrachtwagencombinatie of bedrijfsbus is het uithangbord van uw bedrijf. Tenminste, als u er uw naam en logo of een reclameboodschap op zet. Wij krijgen daarom heel veel gloednieuwe voertuigen binnen met het verzoek om deze te spuiten. U kunt daarbij zelf aangeven wat u erop wilt hebben: uw logo, uw huisstijl, belettering of een afbeelding in combinatie met een slogan. Alles is mogelijk. Op die manier maakt u van uw truck of bedrijfsbus een opvallend en herkenbaar reclameobject. 

Striping spuiten: wij zorgen voor een strakke vormgeving en een strakke planning

U kunt ook kiezen voor striping spuiten. Daarmee creëert u uw eigen identiteit en uitstraling en valt u op. Zodat u gezien wordt door uw klanten. De striping kunnen we spuiten in alle vormen en kleuren die u maar wilt.

van der meer truckschadeherstel en spuiterij
van der meer truckschadeherstel en spuiterij

Lakbeschadiging: spotrepair is relatief goedkoop omdat we alleen de spot behandelen

Hebt u een klein beetje lakschade op een bumper of portier, zoals een kras of steenslag? Dan hoeft meestal niet het hele paneel overgespoten te worden. Spotrepair biedt dan vaak uitkomst. Het voordeel van spotrepair is dat we alleen het beschadigde deel van het paneel behandelen. Dit bespaart veel tijd, kostbare lak en is dus vergeleken met het spuiten van een heel paneel spotgoedkoop.

Ter plekke kunnen we het beste bekijken of we de schade kunnen herstellen met spotrepair. Dat hangt onder meer af van de staat en de kleur van de lak, de plaats van de schade en de grootte en diepte van de beschadiging.  

Scroll naar boven