vdm logo website 2021 182x114px

Truck Carrosserieherstel

Onze vakmensen zorgen voor een volledig herstel van de schade

Onze vakbekwame medewerkers zijn gespecialiseerd in het herstellen van schades aan de carrosserie van trucks, trailers en bedrijfsbussen. Ook voor zware schades aan bijvoorbeeld de cabine van een vrachtauto, de voorkant van een bedrijfsbus, of de trailer of aanhanger schrikken we niet terug. Wij hebben de ervaring en het vakmanschap om alles weer feilloos in orde te maken.

Daarnaast hebben wij de beschikking over een uitstekend uitgeruste werkplaats met een grote richtbank, hangrailsystemen waaraan grote gewichten opgehangen en verplaatst kunnen worden, uitstekend gereedschap en twee grote spuitcabines. Het is goed om te zien hoe mooi uw truck of bedrijfsbus weer uit de spuitcabines tevoorschijn komt.   

van der meer truckschadeherstel en spuiterij
van der meer truckschadeherstel en spuiterij
truck

Wij helpen u weer snel de weg op

Schade aan uw truck of bedrijfsbus komt altijd ongelegen. Uw klanten rekenen erop dat hun bestelling op tijd wordt afgeleverd. Wij spelen daar op in door de reparatie meteen in te plannen en de schade zo snel mogelijk te herstellen.

Zo nodig voeren we een noodreparatie uit
Kunt u de truck of bedrijfsbus echt niet missen? Dan voeren wij een noodreparatie uit. Zodat de chauffeur er toch mee de weg op kan en de bestellingen kan afleveren. In dat geval plannen wij de reparatie in op een moment dat de truck of bedrijfsbus nog niet voor transport is ingepland.

Door voorwerk beperken we de reparatietijd tot een minimum
Voordat de truck of bedrijfsbus voor reparatie bij ons binnenkomt doen we vaak al het nodige voorwerk. Zo bestellen we de onderdelen die vervangen moeten worden en spuiten die in de juiste kleur. Daardoor beperken we de tijd dat de truck of bestelbus bij ons binnen staat tot een minimum. Zodat de chauffeur er weer snel mee de weg op kan.     

Van der meer truckschade-spuiterij

Supersnel in schadeherstel

Scroll naar boven