vdm logo website 2021 182x114px

Ruitschade herstel voor uw truck of bestelwagen

ruitschade

Sterretje of barst in de voorruit? Wij zorgen weer voor een glashelder zicht

Zit er een sterretje of klein barstje in de voorruit van uw truck, bestel- of bedrijfswagen? Maak dan snel een afspraak met ons om de ruit te laten repareren. Daarmee voorkomt u dat het sterretje of barstje een grote scheur wordt en de hele ruit vervangen moet worden.

Een ruitschade herstellen is voordeliger en kost slechts 30 minuten

Een ruitreparatie werkt heel eenvoudig. Met een vacuümprocedé ontdoen wij de beschadiging van lucht, vocht en vuil. Daarna laten we onder druk een speciale hars in de beschadiging stromen, die we uitharden met UV-licht. Vervolgens werken we het ruitoppervlak bij zodat het zicht weer onbelemmerd is.  

ruitschade
ruitschade 2

Verzekeringswerk

Hebt u een WA plus/extra verzekering, dan wordt het herstellen van de ruitschade meestal volledig door de verzekering vergoed.

Soms moet de hele ruit vervangen worden
Zit er een grote scheur of barst in de ruit, dan kan Van der Meer Truckschade-Spuiterij de hele ruit vervangen. Wij bestellen dan de gewenste voorruit, achterruit of zijruit en kunnen hem snel en vakkundig monteren. Zodat de chauffeur weer veilig de weg op kan en onbelemmerd zicht heeft.   

Ook hier betaalt de verzekering vaak (mee)
Hebt u een WA plus/extra verzekering, dan wordt de nieuwe ruit vaak geheel of gedeeltelijk door de verzekering vergoed. Wij helpen graag bij het verhalen van de schade.

Scroll naar boven