vdm logo website 2021 182x114px

Truck Plaatwerk

Wij maken uw voertuig weer helemaal strak

Ook als de plaatdelen van uw truck of bedrijfsbus flink beschadigd zijn, maken we ze bij Van der Meer Truckschade-Spuiterij weer helemaal strak. Wij richten en herstellen het plaatwerk, deuken het uit en maken het weer perfect in vorm. Is dit onbegonnen werk, dan bestellen we nieuwe plaatdelen. Bij de schadeherstelwerkzaamheden gebruiken we de modernste apparatuur en technieken. Met als eindresultaat dat de zo gehavende truck of bedrijfsbus er weer puntgaaf uitziet.  

truckschadeherstel
truckschadeherstel
truckschadeherstel

Wij helpen u weer snel de weg op

Schade aan uw truck of bedrijfsbus komt altijd ongelegen. Uw klanten rekenen erop dat hun bestelling op tijd wordt afgeleverd. Wij spelen daar op in door de reparatie meteen in te plannen en de schade zo snel mogelijk te herstellen.

Zo nodig voeren we een noodreparatie uit
Kunt u de truck of bedrijfsbus echt niet missen? Dan voeren wij een noodreparatie uit. Zodat de chauffeur er toch mee de weg op kan en de bestellingen kan afleveren. In dat geval plannen wij de reparatie in op een moment dat de truck of bedrijfsbus nog niet voor transport is ingepland.

Door voorwerk beperken we de reparatietijd tot een minimum
Voordat de truck of bedrijfsbus voor reparatie bij ons binnenkomt doen we vaak al het nodige voorwerk. Zo bestellen we de onderdelen die vervangen moeten worden en spuiten die in de juiste kleur. Daardoor beperken we de tijd dat de truck of bestelbus bij ons binnen staat tot een minimum. Zodat de chauffeur er weer snel mee de weg op kan.     

Van der meer truckschade-spuiterij

Supersnel in schadeherstel

Scroll naar boven