vdm logo website 2021 182x114px

Stralen

Om uw bedrijfswagens weer een representatieve uitstraling te geven

Wilt u de levensduur van uw bedrijfswagens verlengen en ze weer een representatieve uitstraling geven? Dan kunt u ze laten stralen. Wij kunnen dit voor u grondig laten uitvoeren. Van chassis tot opbouw. Van de kleinste onderdelen zoals boutjes en moertjes tot de grootste panelen. Daarnaast is het schooperen van uw voertuigen de manier om roestvorming te voorkomen. Vervolgens spuiten we de trucks, trailers, bedrijfsbussen of campers in de gewenste kleur en huisstijl. Zodat het hele wagenpark weer goed in de lak zit en het visitekaartje is van uw bedrijf. 

truckschadeherstel
truckschadeherstel
van der meer truckschadeherstel en spuiterij

Wij helpen u weer snel de weg op

Schade aan uw truck of bedrijfsbus komt altijd ongelegen. Uw klanten rekenen erop dat hun bestelling op tijd wordt afgeleverd. Wij spelen daar op in door de reparatie meteen in te plannen en de schade zo snel mogelijk te herstellen.

Zo nodig voeren we een noodreparatie uit
Kunt u de truck of bedrijfsbus echt niet missen? Dan voeren wij een noodreparatie uit. Zodat de chauffeur er toch mee de weg op kan en de bestellingen kan afleveren. In dat geval plannen wij de reparatie in op een moment dat de truck of bedrijfsbus nog niet voor transport is ingepland.

Door voorwerk beperken we de reparatietijd tot een minimum
Voordat de truck of bedrijfsbus voor reparatie bij ons binnenkomt doen we vaak al het nodige voorwerk. Zo bestellen we de onderdelen die vervangen moeten worden en spuiten die in de juiste kleur. Daardoor beperken we de tijd dat de truck of bestelbus bij ons binnen staat tot een minimum. Zodat de chauffeur er weer snel mee de weg op kan.     

Van der meer truckschade-spuiterij

Supersnel in schadeherstel

Scroll naar boven